keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Waiting on Wednesday (1)

"Waiting On" keskiviikko on viikottainen blogi tapahtuma jota ylläpitää Jill Breaking The Spine blogista. Joka viikko esitellään tulossa oleva kirja jota odottaa malttamattomana.

"Waiting On" Wednesday is weekly event hosted by Jill from Breaking the Spine blog where you can highlight upcoming releases that you are mostly anticipating.


 P.C. & KRISTEN CAST - DESTINED
House Of Night 9 / Yön Talo 9
Julkaisu / Publication: 25.10.2011

Yön Talo sarja seuraa Zoeya joka ensimmäisessä osassa merkitään Vampyreksi ja muuttaa Yön Taloon valmistumaan täyskasvuiseksi Vampyreksi. Mutta hän ei olekkaan ihan tavallinen aloittelija vaan Zoey on merkitty tärkeäksi Jumalatar Nyxin toimesta ja hän löytää itsestään uskomattomia voimia. Sarjan edetessä Zoey löytää tarkoituksensa ja joutuu moniin taistoihin.

Mä olen ensimmäisestä osasta asti ollut aivan hulluna tähän sarjaan ja aina odotan seuraavaa osaa enemmän kuin kuuta nousevaa. Suomeksi Yön Taloa on käännetty ensimmäiset neljä osaa. Lisää kirjoista löydät suomeksi ylempää Yön Talo linkistä. Jos olet koukussa tai jäät koukuun sarjaan niin nuo englannin kieliset on aika helppo- ja nopea lukuisia. Tää sarja paranee mitä pidemälle se menee, näissä on tullut itkettyä ja naurettua niin ettei loppua ole meinannut tulla. Aikaisemman jutun kirjoista löytää toisen blogin puolelta tästä linkistä. Onneksi tän julkaisuun on enää muutama viikko vaikka sitten tarvitsee taas odottaa vuosi seuraavaa... Huoh.


The House Of Night series follows Zoey who becomes fledgling vampyre and discovers that the goddess Nyx has marked her as special with amazing powers. Trough the series Zoey finds what she was meant for and ends up in many battles.

I absolutely love these books and they just keep getting better. Luckily I don't have to wait this one for long altough after I have to wait another year for the 10th book. Sigh.

2 kommenttia:

  1. I haven't started this series yet but I want to give them a try.

    Giselle
    Xpresso Reads
    Btw- I'm giving away an ARC of Legend and it ends tonight if you haven't entered yet. ;)

    VastaaPoista
  2. Jill: Thanks you so much!

    Giselle: You really should try. When I found them I read all seven out in less then a week. =))

    And thank for telling about the giveaway. Heading there right now.

    VastaaPoista