keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Waiting on Wednesday (4)

"Waiting On" keskiviikko on viikottainen blogi tapahtuma jota ylläpitää Jill Breaking The Spine blogista. Joka viikko esitellään tulossa oleva kirja jota odottaa malttamattomana.

"Waiting On" Wednesday is weekly event hosted by Jill from Breaking the Spine blog where you can highlight upcoming releases that you are mostly anticipating.

ABBI GLINES - EXISTENCE
Julkaisu / Publication: 12/2011
Mitä tapahtuu kun kuolema vakoilee sinua? Rakastut häneen tietenkin. Pagan Moore ei huijaa kuolemaan vaan rakastuu häneen. 

17-vuotias Pagan on nähnyt sieluja koko elämänsä. Kun hän tajusi että vieraat joiden hän usein näki kävelevän seinien läpi olivat näkymättömiä muille, hän alkoi jättää huomioimatta heidät. Jos hän ei antanut heidän tietää että hän näki heidät, he jättivät hänet rauhaan, kunnes Pagan astuu ulos autostaan ensimmäisenä koulupäivänä ja näkee uskomattoman seksikkään pojan nojailemassa koulun ulkopuolella virnuilemassa hänelle. Pagan tietää että hän on kuollut. Poika ei mene pois kun Pagan ei ole huomaavinaan häntä vaan tekee hän jotakin mitä kukaan muu ei ole tehnyt, puhuu. Pagan on lumoutunut tästä sielusta. Hän ei tajua että hänen aikansa kuolla lähestyy eikä että se pirullisen kaunis sielu johon hän on rakastumassa ei ole sielu. Hän on Kuolema ja hän on rikkomaisillaan kaikkia sääntöjä.

What happens when you are stalked by Death? You fall in
love with him of course. Pagan Moore doesn’t cheat Death, instead, she falls in love with him.

Seventeen year old Pagan Moore, has seen souls her entire life. Once she realized the strangers she often saw walking through walls were not visible to anyone else, she started ignoring them. If she didn’t let them know she could see them, they left her alone. Until she steps out of her car on the first day of school and sees an incredibly sexy guy lounging on a picnic table, watching her with an amused smirk on his face. Problem is, she knows he's dead. Not only does he not go away, when she ignores him he does something none of the others have ever done; he speaks. Pagan is fascinated by the soul. What Pagan doesn’t realize is that her appointed time to die is drawing near and the wickedly beautiful soul she is falling in love with is not a soul. He is Death and he is about to break all the rules.


Mä olen hiljattain lukenut Abbi Glinesin kaksi aikaisempaa kirjaa, Breathe ja The Vincent Boys, ja mä rakastin molempia viiden tähden edestä ja musta tuli suuri Abbi Glines fani niiden myötä. Odotan innoissani että pääsen lukemaan tämänkin ja että se yltää aikaisempien kirjojen ja odotusteni tasolle. Abbin kirjoista vain ensimmäinen Breathe on julkaistu kirjana ja TVB ja existence vain ekirjoina. Abbin neljäs kirja Because Of Low on tulossa huhtikuussa 2012 mutta siitä en vielä enempää tietoa löytänyt muuta kuin että kuten kaksi ensimmäistä sekään ei tule sisältämään paranormaalia vaan tämä on tällä hetkellä ainoa.


I just read Abbi's first two books, Breathe and The Vincent Boys, and loved them like crazy and they made me a huge fan of Abbi Glines so I'm waiting very impatiently to get to this book. I'm really hoping it is as good as the first two and meets my expectations. From Abbi's books only the first book Breathe is out as a book and TVB and Existence only as ebooks. Her fourth book Because Of Low is coming out in february and like the first two it will be comtemporary romance. But thats all I found out about it.

2 kommenttia:

  1. Tuo The Vincent Boys kuulostaa juurikin minun tyyliseltä kirjalta,pitääpä katsoa joskos löytäisin sen jostain käsiini. (harmi kun just tänään tein Adlinrikselle tilauksen tuo olisi sopinut siihen hyvin..)

    VastaaPoista
  2. Katinka: Vincent Boys on julkaistu vain ekirjana. Kannattaa mennä kirjailijan sivuille. Se ei edes maksa kuin muutaman dollarin. Kannattaa ehdottomasti lukea.

    VastaaPoista