perjantai 9. syyskuuta 2011

In My Mailbox (1)

Mä en vieläkään keksinyt näille hyvää suomenkielistä nimeä mutta taas siis otan osaa toisen bloggaajan järjestämään viikottaiseen juttuun. Tämä on In My Mailbox ja tästä on vastuussa The Story Siren blogi.

In My Mailbox is hosted by The Story Siren.

Tein viime viikon torstaina tilauksen Brittiläiseen The Book Depository nimiseen kirjakauppaan ja tilasin yllä olevat kirjat sieltä. Toimitusajaksi luvattiin 7-10arkipäivää mutta nämä tupsahtivat postilaatikkoon jo tiistaina ja keskiviikkona. Eli siis kahdessa arkipäivässä. Tiistaina tulleet oli postitettu perjantaina ja keskiviikkona tulleet maanantaina. Uskomatonta! Sen lisäksi kyseisellä liikkeellä on ilmaiset postituskulut koko maailmaan ja niiden hinnat on todella edulliset. Linkit kirjoissa vievät Goodreadsiin.

I made an order last thursday to Brittish bookstore called The Book Depository. Their prices are cheap, they ship free for worldwide and I got my books from UK to Finland in two working days, which is amazing! These five books in mailbox this week are from there. The links will take you to Goodreads.

Jessica Verday - Hidden (The Hollow Trilogy 3)

 
 Elle Jasper - Afterlight (Dark Ink Chronicles 1)
Elle Jasper - Everdark ( Dark Ink Chronicles 2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti